16,50 €
Získava sa hlavne z hrozna Chardonnay a čiastočne z hrozna Pinot noir, zbierané a vyberané iba ručne.
Produkt môžete zakúpiť tu
Po klasických vinifikačných procesoch prebieha druhá fermentácia podľa metódy Cavazzani Lungo v autokláve, pri nízkych teplotách, po dobu cca 45-50 dní. Následne víno dozrieva 12 mesiacov na kaloch a vo fľaši ďalších 12 mesiacov pred uvedením na trh.
Šumivé víno Kálibro z Astórie sa vyznačuje zlatožltou farbou a jemnou a perzistentnou perlivosťou. Vôňa sa otvára jemnými a elegantnými vôňami, obohatenými o príjemné tóny pražených arašidov, vanilky a akáciového medu. Na podnebí je pikantné a suché so silným ovocným záverom.
Toto šumivé víno je ideálne ako doplnok k lahodným predjedlám a jedlám z rýb a mäkkýšov a je ideálne v kombinácii s bielym mäsom.