33,70 €
Chambord – tento výnimočný francúzsky likér má nádhernú bohatú farbu červeného odtienu.
Produkt môžete zakúpiť tu
Vo vôni je cítiť tóny sladkých vyzretých malín. Chuť je rafinovane plná, sladká a na podnebí dlho zanecháva chuť malinového sirupu. Veľmi delikátne.
ČO JE CHAMBORD?
Chambord sa vyrába z tých najkvalitnejších ostružín a malín, najjemnejších konakov a prírodných ingrediencií z madagaskarskej vanilky, marockej citrusovej kôry, medu, delikátnych bylín a korenia.
Je to super prémiová značka s unikátnym chuťovým profilom, ktorý má okolo seba veľa ďalších značiek, ktoré túto chuť skúšajú napodobniť, ale výsledok nie je nikdy taký komplexný. Je to vysoko prispôsobivý, plne prírodný ostružinový likér, ktorý dokáže ľahko premeniť obyčajný nápoj na neobyčajný kokteilový zážitok. Je to značka rýchle si získavajúca priazeň konzumentov a barmanov, len čo odhalia mnoho benefitov tohto produktu.
DEDIČSTVO A HISTÓRIA
Srdce a duša francúzskeho nápoja sú zakorenené v láske k luxusu. Francúzsko je známe ako vodca v štýle a kvalite. Francúzska móda, francúzska kuchyňa, francúzske vína a šampanské sú vo svete vnímané ako najlepšie z najlepších. Chambord je časť tradície, výnimočnosti a dobrého vkusu. Chambord je inšpirovaný unikátnym ostružinovým likérom vyrábaným vo Francúzsku v údolí Loiry v 17. storočí, keď bolo bežné konzumovať likéry a koňaky s delikátnymi pokrmami. Tento likér bol predstavený vládnúcemu kráľovi Ľudovítovi XIV. počas jeho návštevy na zámku Château de Chambord. Dnes ostružinový likér Chambord naďalej reprezentuje éru luxusu a pôžitkárstva, a to počnúc jeho zamatovou konzistenciou až po jeho tvar korunovačného jablka.
MIESTO PÔVODU A VÝROBA
Chambord sa vyrába v umeleckej destilérii v oblasti La Sistiere, vo veľkolepom zámku usadenom v Cour Cheverny v údolí rieky Loiry. Údolie Loiry je viac-menej známe ako Záhrady Francúzska, ktoré sa nachádzajú dve hodiny od Paríža. Táto oblasť je známa svojou architektúrou, kultúrnym zázemím a výnimočnou krásou. Unikátny trojúrovňový proces výroby spája všetky ingrediencie na vytvorenie takého druhu likéru, ktorý vlastní nevyrovnateľnú úroveň prírodnej komplexnosti, chuti a vône.
Infúzovanie na získanie prvej chuti: prvý krok sa začína premiešaním ostružín a malín, ktoré sa následne máčajú v ušľachtilých francúzskych destilátoch počas štyroch týždňov až do dosiahnutia bohatej ovocnej infúzie.
Získanie chýbajúcej chuti: počas druhého kroku sa pridáva druhá dávka liehovín, aby prešla ovocím a získala záverečný tón z celej ovocnej zmesi. Infúzia odpočíva 2 týždne a potom sa lúhovaný destilát odsáva a zostávajúce ovocie sa jemne lisuje kvôli získaniu prírodných cukrov a štiav.